Isah werken bij erp software sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse om bij Isah te komen werken? Via onze website kun je reageren op onze vacatures. Je mag ons ook een open sollicitatie sturen. Zodra je jouw interesse hebt kenbaar gemaakt, ontvang je per e-mail een bevestiging dat we jouw sollicitatie hebben ontvangen. Het proces dat volgt, bestaat meestal uit vier stappen.

1. Wie ben jij?

Allereerst verdiepen we ons in de persoon achter een sollicitatie. Wie ben jij? Wat drijft jou om bij Isah te komen werken? Wat vind je leuk aan de genoemde baan en waarom denk je dat juist jij goed bij ons past? We vinden het belangrijk om jouw motivatie te horen; zorg dus dat deze duidelijk blijkt uit jouw sollicitatiebrief. Zorg daarnaast voor een overzichtelijk CV, zodat we in één oogopslag zien of jij aan onze specifieke wensen ten aanzien van ervaring en opleiding voldoet.

2. Heb jij het Isah-DNA?

Zo snel mogelijk nadat we jouw sollicitatie ontvangen hebben, hoor je of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek. Meestal is dat met jouw toekomstige leidinggevende. We vinden het belangrijk om tijdens deze kennismaking te ontdekken of je hetzelfde DNA hebt als wij. Ben je een Isah-mens? Daar komen we graag samen met jou achter tijdens een informeel gesprek. Wij vertellen iets over Isah en daarnaast horen we graag meer over jou. Wat zijn jouw ambities? En waar gaan jouw ogen van twinkelen?

3. Passen wij bij elkaar?

Wanneer we beide enthousiast zijn, plannen we een tweede gesprek. Daar is vaak een directielid bij aanwezig en ook een toekomstige collega schuift meestal aan. Tijdens deze afspraak gaan we inhoudelijk dieper in op de functie waarvoor je gesolliciteerd hebt. We vertellen je meer over de dagelijkse werkzaamheden en stellen jou een aantal vragen over hoe jij met bepaalde situaties om zou gaan. Daarnaast kun jij jouw vragen over de functie stellen aan jouw toekomstige collega. Het doel is om er achter te komen of de rol op jouw lijf geschreven is en of we bij elkaar passen.

4. Kom je bij ons werken?

Staan alle seinen op groen? Dan doen we jou een voorstel om bij ons te komen werken. Naast een marktconform salaris, bieden we jou prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, collectieve pensioensregeling, interne en externe opleidingsmogelijkheden en indien nodig voor de functie een laptop, telefoon en auto van de zaak.

Zodra jouw arbeidscontract getekend is, gaan we alles in orde maken voor jouw indiensttreding. En dan zeggen we: carrière maak je bij Isah!

Isah werken bij erp software sollicitatieprocedure tips voorbereiding

Tips voor goede voorbereiding gesprek

Voordat je bij ons op gesprek komt, wil je je natuurlijk goed voorbereiden. Een vraag die we vaak krijgen is wat men moet dragen naar een sollicitatiegesprek. Goed om te weten, is dat we geen ‘strak-in-het-pak-bedrijf’ zijn. Onze kledingstijl omschrijft zich het beste als ‘informeel maar verzorgd’. We gaan er dan ook vanuit dat jouw kleding daar bij aansluit. Onze tips voor de verdere voorbereiding van je sollicitatie zijn:

  • Bekijk onze website; zorg dat je weet wie we zijn en wat we doen
  • Weet wat onze kernwaarden zijn en denk na of deze bij jou passen
  • Zorg dat je goed kunt onderbouwen wat jou aanspreekt in de vacature en wat je ambitie is
  • Neem een kijkje op LinkedIn en weet met wie je een afspraak hebt
  • Je krijgt bonuspunten als je een origineel thema voor onze gezamenlijke lunch aandraagt 😉
Isah werken bij erp software andries joosse sollicitatie procedure quote

Andries’ sollicitatie was heel informeel

“Vanaf het moment dat ik bij Isah binnenstapte, had ik een goed gevoel,”  vertelt Andries. Maart 2019 is hij bij Isah gestart als Technisch Consultant dus het sollicitatietraject ligt nog vers in zijn geheugen. “Voorafgaand aan het gesprek had ik op de website van Isah al wat interviews met collega’s gelezen. Dat is wat mij betreft echt een tip voor andere sollicitanten, want die artikelen geven heel goed weer hoe het er bij Isah aan toe gaat!

Voor zijn eerste gesprek voelde Andries, net als de meeste sollicitanten, een gezonde spanning. “Gelukkig speelde mijn gesprekspartner daar goed op in. Hij stelde voor om nog een kopje koffie te pakken. We kletsten even over andere dingen en daarmee doorbrak hij voor mij de zenuwen. Dat was fijn! Het gesprek was verder heel informeel. Natuurlijk werden er scherpe vragen gesteld over hoe ik om zou gaan met bepaalde situaties. Maar het was een heel open gesprek waarbij we eerlijk naar elkaar konden uitspreken wat onze wensen en verwachtingen waren.”

WIL JIJ OOK AAN DE SLAG BIJ ISAH?

Ben jij na het lezen van onze aanpak enthousiast geworden en wil je bij Isah komen werken? Dat kan!