Voor studenten stijn en bart

Voor studenten

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom biedt Isah elk jaar een of meerdere stageplaatsen aan. Van Business Consultancy tot R&D, van Marketing tot HR. Voor de totstandkoming van deze stageopdrachten werken wij nauw samen met diverse hogescholen en universiteiten in de omgeving Tilburg. Daarnaast kun je als student ook je eigen stageopdracht vormgeven bij Isah. Heb je een goed idee? Laat het ons weten!

Naast het verzorgen van stageplaatsen deelt Isah ook graag haar kennis over ERP software en de maakindustrie. We geven regelmatig gastcolleges of workshops voor studenten. Ook nemen we deel aan diverse bedrijvenmarkten op hogescholen en universiteiten in de regio Tilburg, zodat studenten kennis kunnen maken met Isah als potentieel stagebedrijf of werkgever.

ONTDEK DE UITDAGENDE PROJECTEN DIE STUDENTEN BIJ ISAH HEBBEN GEREALISEERD

Isah werken bij erp software maarten de schwartz trots stage

Standaardrapporten Power BI verbeteren

Maarten de Schwartz onderzocht tijdens zijn stage bij Isah hoe standaard rapporten verbeterd kunnen worden zodat Isah-klanten minder maatwerkaanpassingen nodig hebben en tóch de flexibiliteit hebben om met behulp van Power BI informatie & KPI’s te tonen die voor hun organisatie relevant zijn. “Het geeft een speciaal gevoel dat de rapporten die ik tijdens mijn stage ontwikkeld heb ook daadwerkelijk uitgeleverd worden aan klanten!” aldus Maarten trots.

Lees het interview met Maarten

Isah werken bij erp software mia avans mini fabriek

Ontwikkelen minifabriek Smart Industry

Een groep van zes studenten van diverse Avans-opleidingen (Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde en Informatica) werkten gedurende 20 weken samen aan een project in opdracht van Isah. Doel was het ontwikkelen van een minifabriek waarmee Isah Smart Industry in de praktijk kan laten zien aan klanten.

 

Lees meer over project MIA

Isah werken bij erp software stage elearning

Onderzoek en pilot E-learning

Tijdens een eerste stageopdracht heeft een student voor ons in kaart gebracht wat de mogelijkheden zijn op het gebied van E-learning. Een vervolgopdracht voor de Tilburgse Milan (19) was om een pilot-omgeving te ontwikkelen. Deze omgeving diende voor Isah als ‘praatstuk’ ter ondersteuning om beslissingen ten aanzien van E-Learning voor onze organisatie te kunnen maken. “Ik heb een super leerzame tijd gehad bij Isah. De sfeer die binnen het bedrijf hangt is heel prettig; lekker informeel.”

Lees het interview met Milan

Isah werken bij erp software stage roi sfc

ROI-model voor Shop Floor Control

Deze stageopdracht behelsde het ontwikkelen van een ROI-model (Return On Investment). Het model wordt door onze business consultants gebruikt om samen met onze klanten onderbouwd vast te stellen hoe aantrekkelijk de investering is om naar ‘papierloos werken op de werkvloer’ te gaan met behulp van Isah Shop Floor Control.

Isah werken bij erp software milan stage

Optimalisatie van de planning

Technisch consultants die maatwerk ontwikkelen voor onze klanten dienen optimaal ingezet/gepland te worden om o.a. snijverliezen en te lange doorlooptijden te vermijden. Binnen een stageopdracht is er onderzoek gedaan om een advies uit te brengen waar en hoe verbeteringen kunnen worden bereikt op het gebied van het proces, tooling, enz.

Isah werken bij erp software milan stage informatiebeveiliging

Beleid & procedures informatiebeveiliging

Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun bedrijfsinformatie bij ons in goede handen is. Daarom besteed Isah veel aandacht aan informatiebeveiliging. Een stageopdracht was het ontwikkelen en implementeren van beleid en procedures rondom informatiebeveiliging incidenten.

WIL JIJ JOUW STAGE BIJ ISAH INVULLEN?

Je kunt bij ons aan de slag met je eigen opdracht of je kunt reageren op een vacature voor een stageopdracht.
Daarnaast hebben wij elk jaar weer een interessant traineeshipprogramma.
Check hieronder onze openstaande vacatures voor studenten.

TilburgWerktuigbouwkunde, elektronica, ICT

Stage Mechatronica: minifabriek Smart Industry

Lijkt het jou leuk om werktuigbouwkunde, elektronica en ICT te combineren? En maak jij onze minifabriek MIA zorgeloos inzetbaar voor demo’s?