Intersection 13 min

Isah Case: Vanmac BV

DRAAG BIJ AAN DE GROEI VAN GROENE ORGANISATIES

Intersection 37 min

Vanmac BV ontwikkelt machines voor een schoner milieu en groene infrastructuur. Een belangrijke speler in de hedendaagse wereld. Om aan de vraag van klanten te voldoen moet zo’n machine binnen 6 dagen volledig gereed zijn voor levering. Hiervoor moest de organisatie bovenop de planning zitten en het productieproces tot in de puntjes inzichtelijk krijgen. Dit is Vanmac gelukt met Isah Shop Floor Control.

Selectie en testen
Om te kijken of Isah Shop Floor Control ook daadwerkelijk zou passen binnen het bedrijf, begon Vanmac met testen op één afdeling met één persoon. Na succesvolle afronding en wat aanpassingen is deze functie van Isah overgenomen door de gehele productie.

Productie gaat sneller dan ooit tevoren
Met de introductie van Isah Shop Floor Control is de voortgang van de productie meteen zichtbaar. Het voordeel hiervan is dat wanneer orders afgerond zijn, dit meteen in het systeem wordt vermeld. Hierdoor kan Vanmac veel sneller reageren binnen de productie en bijsturen waar nodig.

Een groene oplossing voor een groene speler
Door het succes van Isah Shop Floor Control stonden er al snel meerdere projecten in de startblokken. Door 12 extra werkstations met Isah te plaatsen, kon de gehele productie papierloos worden gedaan. En Isah medewerkers zijn aan de slag gegaan met een cluster functie voor Isah Shop Floor Control en een nog uitgebreidere doorvoering in het systeem zodat alle werkzaamheden van Vanmac medewerkers inzichtelijk zijn.

Draag indirect ook jouw steentje bij aan een beter milieu.
Bekijk snel onderstaande vacatures.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Bekijk onze vacatures en laat ons weten welke rol bij jou past!