Isah werken bij erp software academy

Isah Academy

 

Voor collega’s die bij Isah komen werken in een rol als Consultant, op de afdeling Product Support of in de Sales is het belangrijk dat zij de software-oplossing van Isah goed kennen. We hebben immers een breed pakket met veel functionaliteit. Isah vindt het belangrijk dat mensen de filosofie achter het ERP-systeem kennen en begrijpen. Daarom besteden we veel tijd aan het inwerktraject van collega’s in de vorm van de Isah Academy.

Isah werken bij erp software academy trainer peter fikkers

Cursusleider & buddy helpen bij onboarding

Peter Fikkers is al ruim 20 jaar fulltime cursusleider bij Isah. Naast de gratis cursussen voor onze klanten verzorgt hij ook de interne opleidingen voor nieuwe Isah-collega’s en voor medewerkers van Isah-partners. De Isah Academy bestaat uit 10 lesdagen welke doorgaans over 1,5 maand verspreid worden; gemiddeld 2 lesdagen per week. Doel van de opleiding is om collega’s de kernfunctionaliteit eigen te laten maken, zodat men daarna in de praktijk aan de slag kan. Naast de werking van de techniek staan afhankelijk van iemands functie ook vaardigheden centraal, zoals consultancy vaardigheden of presentatievaardigheden. Passend bij iemands functieprofiel wordt de Isah Academy afgesloten met een examen, bestaande uit een case en een mondeling.

Gedurende de Isah Academy wordt er tevens gewerkt met een buddy-systeem waarbij je als ‘newbe’ gekoppeld wordt aan een ervaren collega. Tussen de lesdagen door, moet er immers volop geoefend worden en dan loopt men uiteraard tegen vragen. De collega’s zijn er dan om je te helpen. In de praktijk merken we dat nieuwe medewerkers dankzij onze manier van inwerken snel hun weg vinden binnen de organisatie. Doordat ze die eerste maanden veel ‘binnen’ zijn op kantoor, leren ze hun collega’s snel kennen. Dat is niet alleen leerzaam maar draagt ook bij aan het werkplezier!

Isah werken bij erp software pim heinen academy

Pim: een gedegen opleidingstraject, dat krijg je niet overal

Toen Pim begin 2019 bij Isah kwam werken had hij al de nodige ervaring in de consultancy. Het vak an sich kende hij dus al. “Tijdens mijn inwerkperiode werd ik echter opgeleid tot Isah Consultant en dat is toch een uniek vak. Elk bedrijf is anders,” vertelt Pim. “Ik heb de begeleiding in deze eerste maanden als bijzonder prettig ervaren. De Isah Academy zorgt er voor dat je een basis over de volledige breedte van het ERP-pakket krijgt. Dat een bedrijf dit voor je regelt en dat hier bijna twee maanden de ruimte voor is, geeft aan dat het een professionele club is. Een bedrijf met een plan en een helder doel voor ogen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en auto, daar kijkt niemand meer van op. Maar een gedegen opleidingstraject, dat krijg je niet overal. Na afloop kreeg ik een officieel certificaat, dat geeft een trots gevoel. Nadat ik geslaagd was, liep ik met collega-consultants mee en daarna kon ik met een zeker gevoel aan de slag op eigen projecten.”

Isah werken bij erp software stefan bok academy

Stefan: je wordt serieus genomen en niet aan je lot overgelaten

Stefan heeft de Isah Academy al in 2018 afgerond en is hier nog steeds enthousiast over. “De basis die ik in die eerste weken heb meegekregen, helpt mij nog elke dag bij mijn werk. Isah had dat heel goed gepland. Twee keer per week kregen we met een groepje nieuwe collega’s les van de trainer en de andere dagen konden we oefenen met de lesstof en het pakket Isah leren kennen. Er was dus een concreet programma en je werd niet aan je lot overgelaten. Ik had daardoor heel sterk het gevoel dat ik serieus genomen werd. Er wordt in nieuwe collega’s geïnvesteerd omdat Isah het belangrijk vindt dat je aan een bepaalde kwaliteit voldoet voordat je naar klanten wordt gestuurd. Dat vind ik heel positief. Er is tijdens het opleidingstraject ook ruimte om met collega’s te sparren. De vragen die ik destijds stelde, kan ik nu zelf beantwoorden aan collega’s die recent bij Isah zijn gestart. Zo helpen we elkaar altijd en merk je dat je continu bijleert.”

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wordt jij enthousiast van een gedegen onboarding programma en wil je aan de slag bij Isah?