Isah werken bij erp software events

Isah Events

Naast de dagelijkse of maandelijkse Isah momenten zijn er ook zaken die we zo belangrijk vinden dat we daar wat extra tijd voor maken: de Isah Events. De meeste activiteiten worden vanuit Isah als bedrijf georganiseerd. Daarnaast worden er ook uitjes gepland door de VIP: Vereniging Isah Personeel.

Isah werken bij erp software events algemeen overleg

Algemeen overleg

Vier keer per jaar praat de directie alle Isah medewerkers bij over de stand van zaken binnen het bedrijf. We blikken terug op hoe het gegaan is en we kijken vooruit naar onze doelstellingen voor de aankomende periode. Tijdens dit algemeen overleg is er ook vaak ruimte voor collega’s van diverse afdelingen om een belangrijk onderwerp bedrijfsbreed onder de aandacht te brengen.

Isah werken bij erp software events nieuwjaars diner

Nieuwjaarsdiner

Na een welverdiende kerstvakantie komen we tijdens het nieuwjaarsdiner traditioneel bij elkaar om het nieuwe jaar in te luiden. En of we nu een stamppot buffet krijgen of dat er een complete Indische rijsttafel geserveerd wordt; het is gegarandeerd genieten!

Isah werken bij erp software events bojangles

Bojangles

Twee keer per jaar organiseert Isah een gezellig avondje bij Bojangles in Goirle. Hier kunnen collega’s poolen, biljarten of darten en staat er altijd een overheerlijk buffet met spareribs voor ons klaar. Bekijk sfeerimpressie.

Isah werken bij erp software events bbq surfcliniq

BBQ & Surfclinic

In het voorjaar brengt Isah traditiegetrouw een avondje door bij de overburen: windsurfvereniging Goirle. De collega’s die het leuk vinden kunnen dan een surfclinic volgen. En voor nieuwe collega’s is dit in feite hun ‘doop’. Daarnaast genieten we deze avond van een luxe BBQ. Met een zonnetje er bij, uitkijkend over de surfplas worden de mooiste vakantieplannen van collega’s uitgewisseld!

Isah werken bij erp software events kerst lunch

Kerstlunch

De laatste vrijdag voor de kerstvakantie sluiten we het jaar gezamenlijk af. Dat doen we met een feestelijke lunch en aansluitend een gezellige kerstborrel. Deze dag worden ook de kerstpakketten uitgedeeld, dus dat is altijd dubben: kom je met de auto zodat je dat grote pakket makkelijk mee naar huis kunt sjouwen… of kom je op de fiets zodat je een biertje of wijntje kunt pakken? 😉

Isah werken bij erp software events vip karten

VIP

De Vereniging Isah Personeel, kortweg VIP, organiseert meerdere keren per jaar activiteiten voor alle collega’s. Denk aan een cooking adventure waarbij gekookt wordt met ouderwetse dutch ovens op open vuur; een exclusieve avondwandeling door de Beekse Bergen; of kart kampioenschappen. Soms met partner, soms zonder partner; maar altijd met een hoop gezelligheid! Ook wordt er elk jaar in november een Sinterklaasochtend georganiseerd voor de kinderen van Isah-personeel.

Isah werken bij erp software events personeelsfeest

Isah personeelsfeest

Om de anderhalf jaar wordt er vanuit de directie een groot Isah Event georganiseerd. En met groot bedoelen we dan ook écht groot. Denk aan een dagprogramma met ribs varen, een spannende zeilwedstrijd en als klap op de vuurpijl een vlucht met historisch watervliegtuig Catalina. Of een show van Victor Mids. Wie wil dat nou niet?! Als we uitpakken dan doen we dat goed! Isah events zijn meestal met overnachting, zodat we na een tof activiteitenprogramma tot de late uurtjes met elkaar kunnen feesten en ’s ochtends bij het ontbijt gezellig kunnen napraten.

BEN JIJ BIJ ONS VOLGENDE ISAH EVENT?

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van al deze leuke activiteiten afvraagt of we nog wel aan werken toekomen ?.
Maar werken doen we zeker ook! En we kunnen jouw toevoeging aan ons team goed gebruiken.