Isah moments header mannen

Isah Moments

Isah is een bedrijf waar mensen elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen met elkaar communiceren. Omdat we dit belangrijk vinden, zijn er door het jaar heen allerlei momenten die we graag met elkaar beleven. Ontdek hieronder onze Isah Moments. Van verjaardagen vieren tot en met de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. We doen er vanalles aan om te zorgen dat collega’s elkaar goed leren kennen en de gelegenheid hebben om even met elkaar bij te kletsen.

Isah werken bij erp software moments functiedag

Functiedag

Elke maand zijn alle consultants een dag ‘in huis’ ten behoeve van kennisdeling. Die dag maken zij tijd om met elkaar te sparren over bijvoorbeeld klantcases, de Isah implementatiemethodiek en best practices. Deze kennis en informatie deling vindt niet alleen plaats binnen de afdeling maar op deze dagen is ook tijd om door bijvoorbeeld collega’s van R&D op de hoogte gebracht te worden over de nieuwe features in onze software.

Isah werken bij erp software moments gezamelijke lunch

Gezamenlijk lunch

Elke maand tijdens de functiedag verzorgt Isah een uitgebreide lunch waarbij alle collega’s aanwezig zijn. Van thema Italië tot Autumn in New York. Een keer geen bammetjes smeren dus! En onder het genot van een spaghetti carbonara of een broodje pulled pork even bijkletsen met die ene collega die je niet dagelijks spreekt.

Isah werken bij erp software moments verjaardagen

Verjaardagen

100 keer per jaar taart vonden we wat veel worden, we moeten immers ook aan onze lijn denken 😉 Maar aangezien we wel van gezelligheid houden en het belangrijk vinden om deze momenten met z’n allen te vieren, hebben we een compromis bedacht: eens per maand vieren we de verjaardagen van collega’s die die maand jarig zijn. En Isah zorgt steeds voor een originele traktatie.

Fruitmomentje isah janey jeroen

Fruit

Naast al die traktaties denkt Isah ook aan de gezondheid van haar medewerkers. Zo mag er in en om ons pand niet gerookt worden. En we zorgen dat iedereen zijn dagelijkse portie fruit alvast tijdens de werkdag heeft gehad. Kort bijpraten met een collega kan dus prima tijdens een fruit momentje.

Isah werken bij erp software moments vrijdag middag borrel

VriMiBo

Elke week sluiten we af met onze eigen vrijdagmiddagborrel. Onze ‘CFO’ bereidt dan de heerlijkste bitterballen uit de AirFryer. En ‘CFO’… daarmee bedoelen we in dit geval dus onze Chief Frying Officer 😉 Proost!

WIL JIJ OOK ISAH MOMENTS BELEVEN?

Word je enthousiast van alle momenten die wij als collega’s met elkaar delen? En wil je ook bij Isah komen werken?