Isah werken bij erp software over isah

Over Isah

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven we naar een verhoging van de efficiency bij onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in lange klantrelaties. En de medewerkers van Isah maken daarbij het verschil!

Isah werken bij erp software groepsfoto personeel

De mensen achter Isah

Net als onze klanten, hebben de medewerkers van Isah veel passie voor de maakindustrie. Ze kennen de cultuur, spreken de taal en weten wat er belangrijk is. Veel collega’s werkten zelf in de maakindustrie voordat ze bij Isah kwamen werken. En medewerkers die vanwege hun functie niet dagelijks een maakbedrijf bezoeken, kunnen minimaal een keer per jaar in de keuken kijken tijdens een van onze klantbezoekdagen.

Benieuwd naar de mensen achter Isah? Lees dan de interviews met collega’s.

Maak kennis met de mensen achter Isah
Isah werken bij erp software over geschiedenis paul van abeelen

Geschiedenis van Isah

In 1985 heeft Paul van Abeelen (oprichter/eigenaar en CEO van Isah) een stageopdracht, namelijk de invoering van een productiebesturingssysteem, uitgevoerd bij Hessels Metaal Industrie in Breda. Deze stage was de aanleiding voor een afstudeeropdracht: maak een ontwerp voor een productiebesturingssysteem voor op klantorder producerende bedrijven. Na het afstuderen zijn Ludo Hessels en Paul van Abeelen op 1 december 1987 samen het bedrijf Isah gestart: Informatie Systemen van Abeelen Hessels.

Direct na de start van de onderneming heeft Paul van Abeelen in eerste instantie advieswerkzaamheden op het gebied van productiebesturingssystemen uitgevoerd om geld in het laatje te krijgen. Daarnaast is er tot ca. 1989 maatwerksoftware ontwikkeld om aan geldmiddelen te komen. Ondertussen werd aan het systeemontwerp van de afstudeeropdracht geprogrammeerd. In juni 1989 tekende de eerste klant een licentieovereenkomst voor het standaardpakket in wording: BedrijfsBeheer. Gestart met het zogenaamde ‘karakter-based’ pakket, werkt deze eerste klant tot op de dag van vandaag nog steeds met Isah! Een technologisch en functioneel, state of the art ERP-applicatie.

Vanaf de start richt Isah zich met haar software op klantordergestuurde maakbedrijven en die focus is in de loop der jaren altijd gebleven. Dat zie je vandaag de dag terug in de specifieke standaard software en in de werkwijze van Isah. Bovendien heeft deze focus mede gezorgd voor het succes en de positie die de organisatie nu heeft, namelijk: een financieel gezond en sterk groeiend bedrijf met mooie producten en vele prachtige klanten, waarvan velen al tientallen jaren klant zijn. Steeds meer nieuwe klanten weten de weg naar Isah te vinden van machine- & apparatenbouwers tot high-tech toeleveranciers in toonaangevende sectoren zoals onder andere de medische sector; de halfgeleider industrie, food, on- en offshore, agrarische sector, automotive etc. Inmiddels werken vele honderden bedrijven en tienduizenden gebruikers nationaal en internationaal met de Isah Business Software.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Bekijk onze vacatures en laat ons weten welke rol bij jou past!