Thuiswerken werkt

Isah Story

THUISWERKEN WERKT BIJ ISAH

Thuiswerken iris

Al snel nadat we in 2020 in een wereldwijde pandemie terecht kwamen, had Isah het thuiswerkproces tot in de puntjes verzorgd. Niet gek natuurlijk, voor een organisatie die gespecialiseerd is in het optimaliseren van processen. Ondertussen kijken we vooral naar de hybride manier van werken, waarbij collega’s een deel van hun tijd vanuit huis aan het werk zijn en een deel op kantoor of bij de klant aanwezig zijn. We geloven sterk in die combinatie en zetten ons er voor in om te zorgen dat collega’s tijd- en plaatsonafhankelijk hun werk goed kunnen doen. Van het gebruik van Isah Business Software tot zelf je thuiswerkritme bepalen, Isah maakt het waar.

Business Software als de basis
Als innovatieve speler in het optimaliseren van processen gebruikt Isah haar eigen Business Software voor de aansturing van de bedrijfsvoering. Zowel onze processen en data als de benodigde technologie waren al op orde voordat we in een crisis terecht kwamen.

Sociale uren
De gezondheid van Isah medewerkers en het welzijn van hun gezinnen staat bij Isah voorop. Dat werd gelijk duidelijk gemaakt aan het begin van de coronacrisis. Thuiswerken werd de nieuwe norm en dat bracht nieuwe uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer er naast het werk ook kinderen verzorgd moesten worden, omdat scholen of kinderopvang gesloten waren. Met de zogenaamde ‘sociale uren’ bood Isah het personeel de ruimte om zowel het zakelijke als privéleven in deze situatie goed bij te kunnen houden. Met (doorbetaalde) sociale uren konden medewerkers tijdens de lockdowns tijd vrijmaken voor hun kinderen zonder dat dit verlofuren kost. Zo verlichtte Isah de lasten waar dat mogelijk was.

Na corona
Deze vervelende tijd heeft Isah als organisatie veel geleerd. Door open en duidelijke communicatie binnen het bedrijf wordt er continu gekeken hoe het beter kan en hoe de behoeften van Isah medewerkers hierin meegenomen kunnen worden. Inmiddels heeft Isah afspraken over thuiswerken structureel vastgelegd met haar mensen. Medewerkers zijn vrij om 1 tot 3 dagen thuis te werken en worden indien gewenst gefaciliteerd met een bureau, bureaustoel en/of beeldschermen voor thuis. Mocht een collega liever naar kantoor willen komen en buiten de spits reizen, dan is dat ook mogelijk.

Maak het ook waar bij Isah.
Bij Isah is thuiswerken vanzelfsprekend. Ook werken bij Isah? Bekijk dan één van onze vacatures

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Bekijk onze vacatures en laat ons weten welke rol bij jou past!