Intersection 16 min

Isah Case: VDL TBP Electronics

DRAAG BIJ AAN SNELLE ONTWIKKELING VAN TECHNISCHE INNOVATIES

Intersection 38 min

In de ruimtevaart, in je smartphone, in de landbouw en in het ziekenhuis: overal vind je printed circuit board assemblies van VDL TBP Electronics. Zij zijn gespecialiseerd in de assemblage, de productie en het testen van deze PBCA’s. Zo’n 20 jaar geleden is de Electronics Manufacturing Services-onderneming gestart met de ERP-software van Isah. De samenwerking leidde tot een compleet en behapbaar overzicht van alle processen binnen de organisatie. In een steeds sneller veranderende markt helpt Isah deze innovatieve speler aan de top te blijven.

Complexe uitdaging
De digitalisering en automatisering van processen brengt bij VDL TBP Electronics een hoop data met zich mee. Bijvoorbeeld data van andere software-oplossingen in het bedrijf of data vanuit machines. Zoveel data brengt de nodige complexiteit met zich mee. Dankzij Isah kan men het overzicht behouden.

Controle door realtime data
Isah is als een spin in het web en verbindt de verschillende systemen met elkaar. Als iemand binnen VDL TBP Electronics een wijziging doorvoert in een het ene systeem, dan wordt dit meteen doorgevoerd in het andere. Met één druk op de knop zijn voorraden, financiële statussen en orders direct realtime zichtbaar. Zo blijven processen onder controle en kan er sneller geproduceerd worden. Het resultaat? Een prototype van bijvoorbeeld een technische innovatie opzetten in 5 tot 10 dagen.

Inspelen op de markt
In een steeds sneller veranderende markt waarbij opdrachtgevers meer verwachten, is het noodzakelijk om te anticiperen op ontwikkelingen. Daar komt de expertise van de Isah medewerkers bij kijken. Samen met VDL TBP Electronics worden kansen en wensen doorgenomen om het bedrijf tot de maximale top te brengen!

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Bekijk onze vacatures en laat ons weten welke rol bij jou past!