Header kernwaarden 2022

Onze kernwaarden

Als familiebedrijf geloven wij in de menselijke maat. Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in de praktijk brengt. Samen, oprecht, verbeteren. Deze kernwaarden vind je terug in alle haarvaten van onze organisatie en onze medewerkers.

Kernwaarde samen 2023

Samen

Isah is een bedrijf waar collega’s elkaar kennen, elkaar vertrouwen en via korte lijnen met elkaar samenwerken. We kennen de klant en weten precies wat er in zijn business speelt. Samen werken we aan wederzijdse tevredenheid. Dat doen we door dingen met elkaar te delen en elkaar te informeren. Zo verbinden we binnen met buiten en vice versa. Ieder neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en als dat nodig is zoeken we elkaar op om te sparren. En als iemand bij jou komt met een hulpvraag, dan vorm je een klankbord. Dat vinden we heel normaal bij Isah. De deuren staan letterlijk bij iedereen open. Eén plus één is immers drie. Dus bundelen we onze krachten en helpen we elkaar.

Isah werken bij erp software kernwaarden oprecht

Oprecht

Bij Isah werken specialisten die passie hebben voor de maakindustrie. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat wij iedere dag doortastend, betrokken en oprecht aan de slag gaan om hen verder te helpen. Dat zit in ons DNA. We zijn eerlijk en loyaal naar elkaar én naar onze klanten. We zeggen waar het op staat; ook als dat soms minder leuk is. Maar we doen dat altijd op een positieve, opbouwende manier en we geven elkaar complimenten wanneer iemand een mooi resultaat heeft bereikt.

Isah werken bij erp software kernwaarden verbeteren

Verbeteren

Isah heeft een duidelijke ambitie en toekomstvisie. We zien het namelijk als onze missie om maakbedrijven te helpen efficiënter te werken en winstgevender te produceren. We zijn daarom continu bezig met het doorontwikkelen van onze software en het versterken van de positie van Nederlandse maakbedrijven. Dat is onze drive. Elk jaar definiëren we met elkaar een aantal doelstellingen en gaan we gefocust aan de slag om de gewenste resultaten te bereiken. We vinden het belangrijk om continu te leren en dromen daarnaast over alles wat we mogelijk in de toekomst nog kunnen realiseren. Uiteraard staan we ook regelmatig stil bij de dingen die we al met elkaar bereikt hebben. Daar mogen we immers best trots op zijn!

HERKEN JIJ JEZELF IN DEZE KERNWAARDEN?

Je maakt het bij Isah als je onze kernwaarden in praktijk kunt brengen. Samen, Oprecht, Verbeteren. Herken jij jezelf hierin en wil je graag bij Isah komen werken?